Courgette-/kalkoenpannetje
2014-06-19- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
In een handomdraai een lekker courgette-/kalkoenpannetje op tafel.
Ingredienten
• 100 gram kalkoenschnitzel
• 100 gram volkoren spaghetti
• 150 gram courgette, in dunne slierten
• 2 tomaten, in stukjes
• Pancoating (webshop)
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Courgette ca. 1 minuut blancheren in zout water. In dat water de spaghetti al dente koken. Kalkoen in stukjes snijden en bakken in wat Pancoating. De courgette zachtjes meebakken. 5 minuten op laag vuur laten sudderen. Spaghetti er door roeren en op smaak brengen met peper en zout. Tomaat met de peterselie door de rest heen scheppen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.