Chileense Stoofschotel

2014-06-27
Chileense stoofschotel
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 1:30 h

Chileense stoofschotel naar eigen smaak met diverse soorten gestoofde groenten. Voor winterse dagen.

Ingredienten


• 100 gram runderreepjes
• 100 gram gekookte aardappels
• Mix van boontjes, prei, bloemkool, paprika
• ½ ui
• ½ dl bouillon
• ½ teentje knoflook
Pancoating (webshop)
• Marjolein
• Tijm
• Verse rode peper (naar keuze)
• Zout

Bereidingswijze

Bereiding: bak de runderpoulet in Pancoating samen met de ui en de knoflook. Doe hierbij de bouillon, tijm, marjolein en zout. Dit een 1/2 uur laten stoven. Doe de groenten bij het vleesmengsel en stoof het geheel in een 1/2 uur gaar. Serveren met de aardappels of  met rijst.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *