Chileense Stoofschotel
2014-06-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 1:30 h
Chileense stoofschotel naar eigen smaak met diverse soorten gestoofde groenten. Voor winterse dagen.
Ingredienten
• 100 gram runderreepjes
• 100 gram gekookte aardappels
• Mix van boontjes, prei, bloemkool, paprika
• ½ ui
• ½ dl bouillon
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• Marjolein
• Tijm
• Verse rode peper (naar keuze)
• Zout
Bereidingswijze
Bereiding: bak de runderpoulet in Pancoating samen met de ui en de knoflook. Doe hierbij de bouillon, tijm, marjolein en zout. Dit een 1/2 uur laten stoven. Doe de groenten bij het vleesmengsel en stoof het geheel in een 1/2 uur gaar. Serveren met de aardappels of met rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.