Champignons in roomsaus
2014-06-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Schenk deze champignons in roomsaus eens over uw stukje vlees of vis om uw maaltijd af te maken.
Ingredienten
• 125 gram champignons
• 100 gram volkoren macaroni (gekookt)
• 1 prei of een paar bosuitjes
• ½ ui
• ½ dl magere melk
• Maïzena, zo min mogelijk
• Pancoating (webshop)
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Snij de champignons in schijfjes. Snipper de ui en de prei of bosui in ringen. Fruit de ui en de prei of bosui aan in pan met Pancoating. Bak de champignons en voeg alles samen. Voeg nog wat magere melk toe en een klein beetje maïzena om de saus te binden. Peper en zout toevoegen naar eigen smaak. Met een stukje vlees of vis erbij is het een hoofdgerecht.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.