Bouillabaisse
2014-05-20- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep, Voorgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Lekkere soep met witvis als voorgerecht bij de avondmaaltijd en zo klaar: bouillabaisse.
Ingredienten
• 37,50 gram soepgroenten
• 100 gram tomatenblokjes
• ¼ liter visbouillon
• 50 gram witvis
Bereidingswijze
Doe de tomatenblokjes, de blokjes visbouillon en ½ liter water in een pan en breng dit aan de kook. Snij de vis in kleine stukjes en voeg deze met de soepgroenten aan de soep toe. Laat de soep 5 minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken. Schep de soep in een kom of bord.
Als u deze soep als voorgerecht bij de avondmaaltijd gebruikt, kunt u hierna nog een stukje vlees of vis van 50 grameten.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.