Bleekselderij met roomkaas
2014-06-23- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Complete maaltijd met bleekselderij, aardappeltjes en biefstuk, op smaak gebracht met kruidige roomkaas.
Ingredienten
• 82,50 gram biefstuk
• 100 gram voorgegaarde krieltjes
• ¼ struik bleekselderij, in stukjes
• Pancoating (webshop)
• 17,50 gram Philadelphia extra light 5%
• Zout
Bereidingswijze
Verhit Pancoating in een ruime koekenpan en bak de krieltjes in ca. 10 minuten goudbruin. Bestooi ze met zout. Verhit Pancoating in een hapjespan. Bak de biefstuk in de Pancoating rondom bruin. Voeg de bleekselderij en 1 eetlepel water toe, leg het deksel op de pan en stoof alles in ca. 10 minuten gaar. Roer de roomkaas door de bleekselderij. Serveer de bleekselderij met de krieltjes en de biefstuk.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.