Bami met tartaar
2014-06-29- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Lekker hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Zo gemaakt en toch erg lekker: bami met tartaar.
Ingredienten
• 100 gram tartaar
• 100 gram mienestjes
• 50 gram champignons
• 50 gram taugé
• ½ prei
• ½ ui
• Scheutje sojasaus
• ½ zakje bamikruiden
Bereidingswijze
In de wok de tartaar rul bakken. Ui erbij doen, dan de bamikruiden. Goed mengen. Champignons erbij doen. Een scheut sojasaus erover en de prei erbij doen. Als laatste de taugé toevoegen. Dan kan de deksel erop, laag zetten en na 15 min. is het klaar. Ondertussen de mienestjes bereiden volgens de gebruiksaanwijzing en toevoegen aan het tartaarmengsel.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.