Asperges Bijzonder
2014-07-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een makkelijke asperge-ovenschotel op smaak gebracht met geitenkaas en verse peterselie. Altijd geslaagd.
Ingredienten
• ½ kilo wilde groene asperges (wit kan ook)
• 1 ½ eieren
• 1 eetlepel gerapte Pecorino (geitenkaas)
• Pancoating (webshop)
• Wat fijngeknipte peterselie
• Zout en peper naar eigen smaak toevoegen
Bereidingswijze
Klop de eieren los in een grote kom. Doe er de geraspte kaas, peterselie, zout en peper en stukken asperge door. Spray de ovenschaal met Pancoating. Vul de schaal met het mengsel en laat het in een matige hete oven garen tot het ei gestold is. Serveer deze frittata goed warm. Lekker met gekookte aardappel.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.