Aardappelpuree
2014-07-01- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Eens variëren met aardappels? Deze eenvoudige aardappelpuree smaakt heerlijk in combinatie met roergebakken, verse groenten.
Ingredienten
• 100 gram gekookte kruimige aardappels
• 25 gram geraspte 20+ kaas
• ½ eetlepel fijngesneden bieslook
Bereidingswijze
Prak de aardappels fijn, liefst als ze nog warm zijn. Roer geraspte kaas en fijngesneden (diepvries)bieslook door de puree en schep deze in een ovenschaaltje. Verwarm de puree in de oven, tot de bovenkant bruin kleurt.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.