Aardappelomelet
2014-07-02- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Eenvoudige en smakelijke aardappelomelet. Mogelijk als hoofdgerecht en met wat extra groenten en in een handomdraai bereid.
Ingredienten
• 100 gram gekookte aardappels in blokjes of schijfjes
• ½ prei in ringen
• 1 rode paprika in reepjes
• 2 eieren
• 1 ½ eetlepel magere melk
• ½ ui
• 1 teentje knoflook
• Beetje peterselie of bieslook
Bereidingswijze
Ui en knoflook fruiten, paprika en prei toevoegen en mee laten garen. Aardappels toevoegen en omscheppen.
Eieren met melk los kloppen, zout en peper naar wens toevoegen en in de pan gieten.
Pan afdekken.
De omelet is klaar wanneer de eieren gestold zijn.
Let op: vuur laag houden.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.