Aardappelen op Vlaamse wijze
2014-07-17- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 45m
Lekkere aardappelen, op Vlaamse wijze.
Ingredienten
• 100 gram aardappelen
• Peper
• Zout
• Tijm
• ½ ui
Bereidingswijze
Aardappelen schillen, dunnen schijfjes snijden, uien schoonmaken en in dunnen ringetjes snijden. De bodem van de pan met een laagje uiringen beleggen,daar op een laagje aardappelschijven, goed bestrooien met peper en zout en tijm dan opnieuw een laagje uien, een laagje aardappelen en zo verder. De pan sluiten en laten garen ongeveer 20 minuten. Smakkekijk eten.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.