Aardappelchili met tartaar
2014-07-02- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kruidige aardappelchili, bereid met tartaar en een verrassende koriandersaus. Zeer smakelijk met een groene salade.
Ingredienten
• 75 gram rundertartaar
• 100 gram gekruide chili partjes (aardappel)
• 25 ml Campina kookroom light
• Pancoating (webshop)
• ¼ ui, gesnipperd
• ½ vleestomaat, ontveld en in blokjes gesneden
• ¼ eetlepel chilipoeder
• ¼ eetlepel citroensap
• ½ eetlepel gehakte koriander, vers of diepvries
• ¼ teentje knoflook
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Verhit Pancoating en fruit hierin de ui en de geperste knoflook. Voeg de tartaar en chilipoeder toe en bak dit al omscheppend rul, in 10 minuten.
Schep de tomatenblokjes erdoor.
Bereid intussen de gekruide chili partjes.
Meng room met citroensap, wat Pancoating, koriander, peper en zout.
Serveer de aardappels op de tartaar met de koriandersaus erbij.
Lekker met een groene salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.