Aardappel spinazie plak
2014-12-08- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijk gevarieerd gerecht. Aardappel spinazie plak.
Ingredienten
• 50 gram kabeljauw
• 1 los geklopte eieren
• ½ snufje peper
• 50 gram plakjes aardappel
• 50 blaadje spinazie
• ½ snufje zout
Bereidingswijze
Spray wat Pancoating in de pan en bak de schijfjes aardappel lekker bruin.Als de aardappels lekker bruin zijn leg je de blaadjes spinazie op de gebakken aardappelen in de pan. (Bak ondertussen de kabeljauw of doe deze in de oven.) Daarover heen gaan de 2 losgeklopte eieren. Bak de aardappel/spinazie plak even goed door aan beide kanten.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.