Geroerbakte garnalen
2015-06-17- Keuken:Oosters
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 0m
Geroerbakte garnalen met spinazie, paprika, haricots verts, champignons en volkoren rijst.
Ingredienten
• 100 gram wokgarnalen
• 75 gram spinazie
• 75 gram rode paprika
• 75 gram haricots verts
• 75 gram champignons
• 100 gram volkoren rijst
• 1 teen knoflook
• stukje verse gember
• 1 scheutje sojasaus of culieet (webshop)
• zout en peper
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Hak de knoflook en gember fijn en fruit deze even met de pancoating in de wok. Voeg de garnalen toe met de sojasaus of culieet. Snijd de paprika in grove stukjes en voeg deze toe. Ook de haricots verts, spinazie en champignons kunnen erbij. Zout en peper naar smaak toevoegen. Kook ondertussen de volkoren rijst.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Mieke Op 15 februari 2016
De geroerbakte garnalen waren heerlijk! Bedankt voor het recept.
gepost door Peter Verbeek Op 28 juli 2016
Lekkere maaltijd, niet veel voorbereiding.