Vegetarische roerbakschotel
2014-12-27- Keuken:Oosters
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Voorbereidingstijd: 1m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een heerlijke Oosters vegetarisch gerecht: Vegetarische roerbakschotel.
Ingredienten
• 2 stuk(s) bosuitje
• 50 gram broccolistruikjes
• 50 gram champignons
• ½ stuk courgette
• 1 stuk eieren
• 1 eetlepel Japanse sojasaus
• 50 gram quorn filet
• 100 gram rijstmie
• 50 gram tauge
Bereidingswijze
Maak een omelet in een grote hapjespan met de pancoating. Rol de omelet op en snijd hem in reepjes van 1 cm. Bak de quorn stukjes in de pancoating en houdt ze in een afgesloten schaaltje of pan warm. Roerbak de groenten: Begin met de broccolistruikjes in stukjes en voeg achtereenvolgens de champignons (in 4 stukjes), dungesneden courgette en tenslotte de tauge toe. Wok de groenten in totaal 8 min. bak de tauge als laatste maximaal 1 min. mee. Meng de Japanse sojasaus erdoor. Voeg de gare rijstmie, omelet en bosuitjes toe en roerbak alles nog maximaal 1 minuut Was de tomaten en snijd ze in partjes
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.