Spinaziesoep met knoflook
2014-12-31- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekkere vegetarische spinaziesoep met knoflook.
Ingredienten
• 1 eetlepel cintroensap
• 1 eetlepel gehakte koriander
• 1 eetlepel gehakte munt
• 3 dl groentebouillon
• 1 stuk knoflook, gesnipperd
• Pancoating (webshop)
• 1 theelepel sambal oelek
• 1 stuk ui
• 200 gram verse spinazie
• 1 snufje zwarte peper
Bereidingswijze
1. Verhit wat Panspray in een soeppan en roerbak hierin de ui, knoflook, sambal oelek en spinazie. Voeg de munt, koriander, de groentebouillon en het citroensap toe. Laat de soep vervolgens opwarmen.
2. Pureer de soep tot een glad geheel met een staafmixer. Maal er wat verse zwarte peper overheen om op smaak te brengen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.