Gevulde tomaten met parmezaanse kaas
2014-12-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijke gevulde tomaten met Parmezaanse kaas.
Ingredienten
• 100 gram champignons
• 20 gram gerapte Parmezaanse kaas
• Pancoating (webshop)
• theelepel(s) tijm
• 4 tomaten
Bereidingswijze
Was de tomaten en snijd de gladde kapjes eraf. Hol de tomaten uit met een theelepel. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper en laat ze omgekeerd uitlekken. Doe het vruchtvlees van de tomaat, de champignons zout en peper en tijm in een steelpan en prak het fijn. Roerbak in pancoating op hoog vuur tot alles gaar is en het vocht verdampt. Laat het iets afkoelen en meng er dan de kaas door. Vul de tomaten met het champignonmengsel, zet ze op een bord en dek het geheel af met folie. Tip: Serveer er volkoren pasta bij!
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.