Pasta peperonata
2014-12-27- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een lekker Italiaans vegetarisch gerecht: Pasta peperonata.
Ingredienten
• ½ eetlepel balsamicoazijn
• 3 blaadje(s) basilicum
• ½ stuk gele paprika
• ½ stuk kleine aubergine
• ½ teentje knoflook
• 100 gram quornfilet
• ½ stuk rode paprika
• 1½ stuk(s) trostomaten
• ½ stuk ui
• 100 gram volkoren spaghetti
Bereidingswijze
Fruit de fijngesneden knoflook en de gesnipperde ui 2 min. op zacht vuur. Voeg vervolgens de quorn toe en laat circa 10 minuten meebakken. Snijd de aubergine in blokjes, de paprika in reepjes en de tomaten in vieren, doe deze met 2 eetlepels water en de azijn bij de knoflook, ui en quorn en smoor het afgedekt 10 minuten, op zacht vuur. Voeg zout, peper en chilipeper naar smaak toe en smoor de groenten zonder deksel nog eens 10 minuten. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen. Giet de pasta af en doe deze op een bord. Doe alle ingrediënten op de pasta en strooi de Parmezaans kaas en de verse basilicumblaadjes in reepjes over het gerecht
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.