Tomatensoep met basilicum
2014-12-23- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een lekkere variant tomatensoep met basilicum.
Ingredienten
• ½ stuk gesnipperde uien
• ½ teentje knoflook, gesnipperd
• ¼ eetlepel gedroogde basilicum
• Pancoating (webshop)
• 4/10 dl runderbouillon van 2 tabletten
• ¼ blikje tomatenpuree klein
• Zout en versgemalen peper
Bereidingswijze
Fruit de ui en knoflook gedurende 5 minuten en voeg de basilicum en tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee. Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe en breng alles aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes doorkoken en pureer de doep vervolgens. Op smaak brengen met zout en peper.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.