Tomaten dipper
2014-12-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Cracker-idee
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een heerlijke tomaten dipper. Blijft altijd lekker.
Ingredienten
• 2 eetlepel(s) bruchetta kruiden
• 2 druppels Stevia zoetstof (webshop)
• 3 eetlepel(s) tomatenketchup (webshop)
• 1 teentje knoflook
• Peper en zout
• Stukjes augurk
• 1 blikje tomatenpuree
• 2 blaadje(s) verse basilicum
• 1 eetlepel verse bieslook
• 2 eetlepel(s) water
Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten (behalve de augurk) in een kom en meng deze met een staafmixer. De stukjes augurk kunnen naar eigen smaak aan het geheel toegevoegd worden. De dipper is lekker bij rauwkost (als snack), tijdens de lunch als tappenade op je beleg en bij het diner als sausje bij je pasta en of vlees.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.