Trostomaten met garnalen
2014-11-28- Keuken:Nederlands
- Menugang:Cracker-idee, Voorgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekker Hollands recept. Heerlijk als voorgerecht. Trostomaten met garnalen
Ingredienten
• ½ eetlepel appel-ciderazijn of witte-wijnazijn
• ½ eetlepel campina kookroom light
• ¼ theelepel gedroogde dragon
• 50 gram Hollandse garnalen
• 2 tasty tom-trostomaten
Bereidingswijze
Meng de garnaaltjes met de room, de dragon, een halve eetlepel azijn en wat peper. Laat dit mengsel even staan. Was de tomaten, snijd ze een stukje van het midden door zodat het takje eraan blijft zitten. Hol ze uit met een lepel. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper en druppel er wat azijn in. Verdeel het garnalenmengsel over de tomaten en leg ze per twee op een bord. Lekker met geroosterd brood.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.