Schnitzel met zigeunersaus
2014-11-14- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijk schnitzel met zigeunersaus.
Ingredienten
• 25 ml campina kookroom light
• Pancoating (webshop)
• ½ paprika
• ¼ theelepel paprikapoeder
• ½ dl runderbouillon
• 75 gram Schnitzel
• ½ eetlepel tomatenpuree
• ¼ ui
Bereidingswijze
Bak de schnitzel in de pancoating goudbruin en houd ze warm. Fruit in een ander pannetje een halve gesnipperde ui in de pancoating. Voeg hierbij de tomatenpuree en paprikapoeder. Voeg de runderbouillon en room toe en laat dit tot de helft inkoken. Snijd de paprika in de lengte schuin doormidden, verwijder de zaadlijsten en blancheer deze kort in kokend water met iets zout. Leg het vlees op een bord met de halve paprika ernaast.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.