Schnitzel met zigeunersaus

2014-11-14
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een heerlijk schnitzel met zigeunersaus.

Ingredienten


• 25 ml campina kookroom light
Pancoating (webshop)
• ½ paprika
• ¼ theelepel paprikapoeder
• ½ dl runderbouillon
• 75 gram Schnitzel
• ½ eetlepel tomatenpuree
• ¼ ui

Bereidingswijze

Bak de schnitzel in de pancoating goudbruin en houd ze warm. Fruit in een ander pannetje een halve gesnipperde ui in de pancoating. Voeg hierbij de tomatenpuree en paprikapoeder. Voeg de runderbouillon en room toe en laat dit tot de helft inkoken. Snijd de paprika in de lengte schuin doormidden, verwijder de zaadlijsten en blancheer deze kort in kokend water met iets zout. Leg het vlees op een bord met de halve paprika ernaast.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *