Roergebakken komkommerschotel

2014-11-13
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 25m

Een verrukkelijke roergebakken komkommerschotel.

Ingredienten


• 25 ml campina kookroom light
• ½ eetlepel citroensap
• ¼ eetlepel kerriepoeder
• ½ komkommer, geschild, gehalveerd in de lengte en in 1 cm brede boogjes gesneden
Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• Sscheutje witte wijn
• ½ ui, gesnipperd
• ¼ theelepel Stevia zoetstof (webshop)

Bereidingswijze

Bak de komkommer en de ui 3 minuten in de pancoating. Voeg citroensap, zoetstof, peper en zout toe. Meng de room en het kerriepoeder erdoor en maak op smaak af met een scheutje witte wijn.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *