Roergebakken komkommerschotel
2014-11-13- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een verrukkelijke roergebakken komkommerschotel.
Ingredienten
• 25 ml campina kookroom light
• ½ eetlepel citroensap
• ¼ eetlepel kerriepoeder
• ½ komkommer, geschild, gehalveerd in de lengte en in 1 cm brede boogjes gesneden
• Pancoating (webshop)
• Peper, zout
• Sscheutje witte wijn
• ½ ui, gesnipperd
• ¼ theelepel Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Bak de komkommer en de ui 3 minuten in de pancoating. Voeg citroensap, zoetstof, peper en zout toe. Meng de room en het kerriepoeder erdoor en maak op smaak af met een scheutje witte wijn.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.