Drumsticks in kruidige yoghurtsaus

2014-10-31
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 25m

Heerlijke drumsticks in kruidige yoghurtsaus.

Ingredienten


• 100 gram drumsticks
• ¼ theelepel gemalen ketoembar (koriander)
• ¼ theelepel gemalen komijn (djinten)
• 1 eetlepel koriander, fijngehakt
• 0,08 liter magere yoghurt
• ¼ theelepel milde chilipoeder
Pancoating (webshop)
• Versgemalen peper
• Zout

Bereidingswijze

Verwijder het vel van de drumsticks en wrijf het vlees in met zout en peper. Doe de yoghurt in een kommetje en klop met een vork de komijn, koriander, chilipoeder en zout en peper naar smaak erdoor. Verhit de pancoating in een hapjespan met anti-aanbaklaag en bak de drumsticks rondom bruin. Schenk het yoghurtmengsel erbij en breng het tegen de kook aan. Laat de drumsticks, afgedekt, in ca. 20 minuten zachtjes gaar pruttelen; roer af en toe. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en strooi de koriander erover. Lekker met (zilvervlies)rijst en roergebakken spinazie of courgette met rode en gele paprika.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *