Spinaziestamppot
2014-10-23- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Een lekkere variant stamppot. Spinaziestamppot.
Ingredienten
• 100 gram aardappels
• ½ eetlepel balsamico-azijn
• Pancoating (webshop)
• ½ bos radijs
• 125 gram verse spinazie
• Versgemalen peper
• Wat Parmezaanse kaas
• ½ eetlepel zoetstof
• Zout
Bereidingswijze
Schil de aardappels en kook ze in water met zout in ca. 20 minuten gaar. Was de radijsjes en halveer ze. Breng de radijsjes in een pan met 25ml water, de zoetstof en de balsamicoazijn aan de kook. Laat de radijsjes in ca. 7 minuten op een laag vuur glaceren. Breng op smaak met zout en peper. Was de spinazie, laat deze uitlekken en hak de spinazie grof. Snij de Parmezaanse kaas in stukjes. Giet de aardappels af en pureer ze met wat pancoating, de spinazie en de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de stamppot over 2 diepe borden en schep de radijsjes met de saus er omheen. Lekker met een tartaartje.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.