Kip-grilspies
2014-10-14- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Lekker! Kip-grilspies. Probeer het ook eens met sla of ijsbergsalade.
Ingredienten
• 4 champignons
• 100 gram kipfilet
• Kipkruiden
• ½ paprika
• ½ ui
Bereidingswijze
De kipfilet in blokjes snijden en bestrooien met kipkruiden. De paprika in stukjes snijden. De ui in vieren snijden. Champignongs heel laten, als ze niet te groot zijn. Dit om-en-om aan de spies doen. In de oven: elektrisch 20 minuten op stand 2, gas 15 minuten op 200 graden. OF op de barbeque. Heerlijk met een ijsbergsalade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.