Pomodoro
2014-10-08- Keuken:Italiaans
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijke volkorenpasta gerecht. Pomodoro. Extra lekker met Parmezaanse kaas.
Ingredienten
• ½ gesnipperde ui
• 200 gram Italiaanse tomaten, gehakt, uit blik
• Pancoating (webshop)
• 2½ gram verse basilicum
• 100 gram volkorenpasta
Bereidingswijze
Kook de pasta in een grote pan kokend water met zout al dente. Giet de pasta af en houd hem in de pan warm. Verhit de Pancoating in een grote koekenpan. Fruit de ui op matig vuur zacht. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 5-6 minuten pruttelen, tot de saus enigszins ingekookt is. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg de basilicum toe en laat de saus nog een minuut koken. Giet de saus over de pasta en meng goed. Serveer naar wens met vers geraspte Parmezaanse kaas.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.