Pomodoro

2014-10-08
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Een heerlijke volkorenpasta gerecht. Pomodoro. Extra lekker met Parmezaanse kaas.

Ingredienten


• ½ gesnipperde ui
• 200 gram Italiaanse tomaten, gehakt, uit blik
Pancoating (webshop)
• 2½ gram verse basilicum
• 100 gram volkorenpasta

Bereidingswijze

Kook de pasta in een grote pan kokend water met zout al dente. Giet de pasta af en houd hem in de pan warm. Verhit de Pancoating in een grote koekenpan. Fruit de ui op matig vuur zacht. Voeg de gehakte tomaten toe en laat het geheel 5-6 minuten pruttelen, tot de saus enigszins ingekookt is. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg de basilicum toe en laat de saus nog een minuut koken. Giet de saus over de pasta en meng goed. Serveer naar wens met vers geraspte Parmezaanse kaas.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • vegetarische lasagne

    Vegetarische lasagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *