Goulash
2014-09-19- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 2:0 h
Een lekkere goulash gerecht.
Ingredienten
• Knoflookpoeder
• Pancoating (webshop)
• ½ paprika
• 100 gram runderreepjes
• 1 tomaat, in stukjes
• ½ eetlepel tomatenpuree
• ½ ui
• 100 gram zilvervliesrijst
Bereidingswijze
Bak de runderreepjes en de ui in de pancoating. Dit 20 min. laten smoren in een gesloten pan. Na 20 min. de tomatenpuree, gesneden tomaat, paprika en knoflookpoeder toevoegen. Dit alles in ca. 2 uur goed laten sudderen in een gesloten pan. Serveer met de zilvervliesrijst (gekookt gewicht).
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.