Duiveltjesvlees
2014-09-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Met de juiste voorbereiding en geduld, een lekker duiveltjesvlees gerecht.
Ingredienten
• 1½ eetlepel azijn
• ½ teentje knoflook
• 5 gram nasikruiden
• Peper en zout
• 1½ eetlepel tomatenketchup (webshop)
• 100 gram runderreepjes
• ½ mespuntje sambal oelek
• 1½ eetlepel sojasaus
• ½ ui, gesnipperd
Bereidingswijze
Meng de azijn met de kruiden en roer er het rundvlees goed doorheen. Laat alles een nacht marineren. Verwarm de pan en laat alles onder goed roeren even doorbraden. Zet het gas klein, laat het met de deksel op een half uur sudderen. Draai dan het gas uit en laat het nog 15 minuten staan. Geef hierbij rijst of aardappelpuree en een frisse salade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.