Roerbakschotel met visfilet
2014-08-30- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een heerlijke roerbakschotel met visfilet. Goed in combinatie met komkommersalade.
Ingredienten
• 50 bouillon
• 125 gram broccoli
• ½ kleine ui
• ½ laurierblad
• Pancoating (webshop)
• Peper en zout
• ½ rode paprika
• 100 gram tilapia- of andere visfilet
• 100 gram voorgekookte aardappelpartjes
Bereidingswijze
Maak de groente schoon. Snijd de ui klein, de broccoli in roosjes en de paprika in blokjes. Verwarm de pancoating in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en zout. Roerbak de aardappelpartjes mee bruin. Voeg de groente met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Stoof de vis in 5 minuten mee gaar. Lekker met komkommersalade.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.