Witlof ham kaas
2014-07-24- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een heerlijke witlof ham kaas.
Ingredienten
• 2 flinke stronken witlof
• 50 gram gekookte ham
• 50 gram plakken 20+ kaas
Bereidingswijze
De witlof stronken schoonmaken, koken (eventueel zout toevoegen) tot ze gaar zijn. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Neem een ovenschaal en doe de witlof erin, draai of leg de magere ham en de 20+ kaas erover. Schuif het geheel in de oven +/- 30 min. tot de kaas gesmolten is. Eet smakkelijk
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.