Warme appel (bol)
2014-07-03- Keuken:Nederlands
- Menugang:Nagerecht, Tussendoortje
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Warme appel (bol): eenvoudig en snel te bereiden, maar erg lekker als bijvoorbeeld toetje of bij de koffie.
Ingredienten
• 1 appel
• Kaneel
• Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Schil de appel en verdeel in kleine schijfjes over een glazen bakje, voeg tussen de lagen al wat kaneel en wat zoetstof naar behoefte toe en herhaal dit op de bovenste laag. Dek het af met plasticfolie en plaats het schaaltje 2 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Smullen maar.
Tip: uiteraard kan je de appel ook in zijn geheel verwarmen. Als toetje met wat vanillevla: heerlijk.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
gepost door Peter Verbeek Op 28 juli 2016
Dit is een makkelijk, snel, maar heerlijk recept. Samen met vanillevla van Optimel is het een heerlijk toetje!