Warme appel (bol)

2014-07-03
Appelbol
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 5m

Warme appel (bol): eenvoudig en snel te bereiden, maar erg lekker als bijvoorbeeld toetje of bij de koffie.

Ingredienten


• 1 appel
• Kaneel
Stevia zoetstof (webshop)

Bereidingswijze

Schil de appel en verdeel in kleine schijfjes over een glazen bakje, voeg tussen de lagen al wat kaneel en wat zoetstof naar behoefte toe en herhaal dit op de bovenste laag. Dek het af met plasticfolie en plaats het schaaltje 2 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Smullen maar.

Tip: uiteraard kan je de appel ook in zijn geheel verwarmen. Als toetje met wat vanillevla: heerlijk.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Indonesische-eieren

    Indonesische eieren

  • Zoete pikante tofu met gebakken noodles

    Zoet pikante tofu met gebakken noodles

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Recipe Opmerkingen

Comment (1)

  1. gepost door Peter Verbeek Op 28 juli 2016

    Dit is een makkelijk, snel, maar heerlijk recept. Samen met vanillevla van Optimel is het een heerlijk toetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *