Aubergine met champignon en tomaat
2014-06-29- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Een heerlijk, verrassende en feestelijk gepresenteerde groentecombinatie met aubergine.
Ingredienten
• ½ aubergine
• 62,50 gram champignons
• 62,50 gram cherrytomaten
• Pancoating (webshop)
• 12,50 ml rode wijn (bij uitzondering)
• ¼ theelepel gedroogde tijm
• ¼ teentje knoflook, uitgeperst
• 3 satéstokjes
Bereidingswijze
Snijd de aubergines in grote dobbelstenen, leg ze in een vergiet, bestrooi ze ruim met zout en laat ze 15 minuten staan. Spoel het zout van de aubergineblokjes en dep ze droog met keukenpapier. Roer de aubergine om met de tijm, rode wijn en de knoflook. Laat nog 5 minuten staan. Rijg nu om en om een blokje aubergine, een champignon en een cherrytomaat aan een stokje. Spray de spiesen in met wat Pancoating en bestrooi ze ruim met peper en zout. Grill ze 6-8 minuten tot ze bruin zijn en de tomaatjes gepoft. Keer de spiesen tijdens het grillen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.