Barbecuesaus
2014-06-29- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Barbecuesaus
Ingredienten
• ¼ aubergine
• 25 gram champignons
• 100 gram gepelde tomaten (blik)
• ¼ groene paprika
• ¼ ui
• ½ teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• Peper
• Zout
• ¼ theelepel tijm
Bereidingswijze
Pel de ui en knoflook en snipper deze. Snij de aubergine in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten en zaadjes van de paprika en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Borstel de champignons en verdeel ze in plakjes. Verhit de Pancoating en bak hierin alle groenten. Voeg de tomaten met het sap, de tijm en peper en zout toe. Kook 5 minuten en roer goed, zodat een dikke saus ontstaat. Serveer de saus warm of koud.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.