Biefstuk met Kreeftenvlees
2014-06-29- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Supersnel recept dat iedere maaltijd “af” maakt: biefstuk met kreeftenvlees.
Ingredienten
• 75 gram biefstuk
• 25 gram kreeftenvlees
• 1 teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel peterselie
Bereidingswijze
Spuit een koekenpan in met de Pancoating en bak je biefstuk. Haal de biefstuk uit de pan en leg hem op een voorverwarmde schaal of bord. Snijd de knoflook in plakjes en bak deze 1 a 2 minuten. Doe het kreeftenvlees en de peterselie erbij en laat het geheel 3 a 4 minuten bakken op een middelhoog vuur. Schep de kreeft over de biefstuk en serveer het gerecht met gegrilde asperges en aardappeltjes. Smakelijk eten.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.