Champignon-yoghurtdip
2014-06-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht, Salades
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een snelle, frisse champignon-yoghurtdip voor de avonden met wat rauwe groenten, in een salade of gewoon bij de avondmaaltijd.
Ingredienten
• 100 gram champignons
• 100 gram magere yoghurt
• 2 bosuitjes
• 1 eetlepel citroentijm
• ½ eetlepel gemalen komijn
• 1 teentje knoflook
• Pancoating (webshop)
Bereidingswijze
Verhit de Pancoating in een braadpan. Voeg de fijngehakte knoflook en bosuitjes toe en bak ze 3 minuten. Voeg de gehakte champignons toe en bak ze 5 minuten goudgeel. Haal de pan van het vuur en giet overtollig vocht af. Doe het mengsel in een kom en roer er de yoghurt, komijn en citroentijm door. Gebruik dit als dipsaus met rauwe groenten .
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.