Curry-yoghurtsaus
2014-06-27- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een frisse curry-yoghurtsaus met een vleugje citroen en verse kruiden.
Ingredienten
• 10 ml magere melk
• 60 ml magere yoghurt
• ½ koffielepel citroensap
• Bieslook
• Kerrie
• Peper
• Peterselie
• ¼ ui
Bereidingswijze
Hak de ui, peterselie en bieslook zeer fijn. Meng de ui met de groene kruiden, melk, het citroensap, de yoghurt en peper; breng op smaak met kerrie.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.