Dieet kwarksaus
2014-06-18- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 5m
Een lekkere saus (Dieet kwarksaus) bij vis, vlees of groenten, waarbij u kunt variëren door diverse kruiden te gebruiken.
Ingredienten
• 125 gram Almhof magere franse kwark (Biogarde plus)
• Aromatpoeder
• Gedroogd selderieblad
• Gedroogde of verse bieslook
• Knoflookpoeder
• Vers gemalen peper
• Eventueel Stevia zoetstof (webshop)
Bereidingswijze
Naar smaak de kruiden aan de kwark toevoegen en goed met elkaar vermengen. Klaar is Kees en je hebt als vervanging van jus een heerlijk saus voor bij vis, vlees, groenten en aardappelen. Dit sausje is ook zeer goed te gebruiken als dipsaus bij borrelhapjes. Voeg dan bijvoorbeeld naar smaak kerrie of andere kruiden toe. Wil je het geheel wat zoeter krijgen, voeg dan wat Stevia zoetstof toe.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.