Gestoofd rundvlees

2014-06-03
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 20m

Heerlijk gestoofd rundvlees met ui. Lekker bij aardappelpuree en sperziebonen.

Ingredienten


• 100 gram magere runderlappen
• 0,25 eetlepel(s) bloem
• 1 bosui
• 1 ui
• ½ blokje runderbouillon
• 250 ml water

Bereidingswijze

Snij de runderlappen in blokjes en bestrooi deze met peper, zout en bloem. Verhit de pancoating in een diepe pan en bak het vlees rondom bruin. Snijd de ui in halve ringen en voeg deze toe aan het vlees. Bak de ringen mee totdat ze bruin zijn. Blus het geheel af met 500 ml water en het bouillonblokje en laat dit circa 2 uur stoven op laag vuur. Serveer het gerecht met fijn gesneden bosui.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • Rijstschotel met garnalen

    Rijstschotel met garnalen

  • Visovenschotel

    Visovenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *