Gestoofd rundvlees
2014-06-03- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Heerlijk gestoofd rundvlees met ui. Lekker bij aardappelpuree en sperziebonen.
Ingredienten
• 100 gram magere runderlappen
• 0,25 eetlepel(s) bloem
• 1 bosui
• 1 ui
• ½ blokje runderbouillon
• 250 ml water
Bereidingswijze
Snij de runderlappen in blokjes en bestrooi deze met peper, zout en bloem. Verhit de pancoating in een diepe pan en bak het vlees rondom bruin. Snijd de ui in halve ringen en voeg deze toe aan het vlees. Bak de ringen mee totdat ze bruin zijn. Blus het geheel af met 500 ml water en het bouillonblokje en laat dit circa 2 uur stoven op laag vuur. Serveer het gerecht met fijn gesneden bosui.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.