Gevulde aardappels
2014-06-02- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Heerlijk gevulde aardappels uit de oven met gekookte ham en peterselie. Ook lekker om eens te variëren, wissel de gekookte ham af met tonijn.
Ingredienten
• 1 aardappel van 100 gram
• 20 gram gekookte ham, in stukjes
• Gehakte peterselie
• 7,5 gram geraspte Parmezaanse kaas
• Zout
• Peper
Bereidingswijze
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.