Kipfilet in citroen-tijmjus
2014-05-21- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 20m
Kipfilet met een heerlijke jus van citroen, tijm en wijn. Lekker met basmatirijst of aardappels en gewokte broccoli of een frisse salade.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet
• Pancoating (webshop)
• ¼ dl bouillon (van tablet) of witte wijn
• ½ eetlepel citroensap
• ½ eetlepel gehakte tijm
• Versgemalen peper
• Zout
Bereidingswijze
Bestrooi de kipfilet met peper en zout en bak deze goudbruin in de pancoating. Voeg de bouillon of witte wijn, citroensap en tijm toe en laat de kipfilet 20 minuten zachtjes garen. Serveer de kipfilet met de citroen- tijmjus.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.