Kipgoulash
2014-05-20- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 60m
Kipgoulash, met paprika, ui, tomatenpuree, karwijzaad en bouillon. Lekker met zilvervliesrijst en een frisse salade met yoghurtdressing.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet, in blokjes
• 1 ui, gesnipperd
• 1 rode paprika, in stukjes
• Pancoating (webshop)
• 1 theelepel paprikapoeder
• Mespuntje karwijzaad
• Peper
• Zout
• 1 klein blikje tomatenpuree
• 1 dl bouillon
Bereidingswijze
Snij de kipfilet in blokjes en bestrooi deze met zout en peper. Bak de kipblokjes in de pancoating bruin en fruit de ui even kort mee. Voeg daarna de tomatenpuree, paprikapoeder, paprika, karwijzaad en bouillon toe. Stoof dit geheel in ongeveer 45 minuten gaar.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.