Kipstoofpot
2014-05-20- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Kipstoofpot met paprika,ui, knoflook, champignons en courgette. Heerlijk met rijst of aardappelpuree en een salade met frisse dressing.
Ingredienten
• 100 gram kipfilet, in stukjes
• Pancoating (webshop)
• ¼ doosje champignons
• ½ courgette
• ½ paprika
• ½ ui, gesnipperd
• ½ teentje knoflook, gesnipperd
• ½ blik gepelde tomaten
• Paprikapoeder
• Tijm
• Peper
• Zout
Bereidingswijze
Bak de ui en de knoflook in wat pancoating glazig. Voeg daarna de stukjes kipfilet toe. Snij de paprika, courgette en champignons klein en voeg deze bij de kip. Voeg daarna de tijm, zout, peper, paprikapoeder en gepelde tomaten toe. Stoof dit in ongeveer 15 minuten gaar. Voeg eventueel nog wat water toe als de stoofpot te dik is.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.