Chinese tomatensoep
2014-05-20- Keuken:Nederlands
- Menugang:Soep
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Als toepasselijk voorafje bij bijvoorbeeld nasi of miegerecht: een smakelijke kop Chinese tomatensoep.
Ingredienten
• 25 gram kipfilet
• ½ blokje kippenbouillon
• ½ pakje gezeefde tomaten
• ¼ prei
• ¼ ui
• Stevia zoetstof (webshop)
• Pancoating (webshop)
• 250 ml water
Bereidingswijze
Snijd de ui fijn en de prei in dunne ringen. Snijd de kipfilet in hele kleine stukjes. Fruit de ui in Pancoating. Voeg als ze glazig zijn de gezeefde tomaten, de kwart liter water en het halve bouillonblokje toe en breng het aan de kook. Als de soep kookt voeg je de kipfilet toe en wacht tot de soep weer kookt. Voeg dan de prei ringen toe en als laatste Stevia naar smaak. De soep is nu nog redelijk dik dus als je wilt kun je naar behoefte nog water toevoegen. Eet smakelijk!
Hou er rekening mee dat er al eiwitten (kip) in deze soep zitten.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.