Zwitserse kalfsreepjes
2014-09-08- Keuken:Zwitsers
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 30m
Een heerlijke Zwitserse kalfsreepjes.
Ingredienten
• 0,38 dl campina kookroom light
• 62,50 gram champignons
• 25 dl droge witte wijn
• 100 gram kalfsreepjes
• ½ eetlepel kappertjes
• Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel tarwebloem
• ¼ ui
• ½ eetlepel verse peterselie, fijngehakt
• Peper en zout
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de Pam in een hapjespan en bak het vlees al omscheppend gaar. Neem het vlees uit de pan en bestrooi het met peper en zout en de bloem. Fruit de ui in het “bakvet” in ca. 5 minuten glazig. Voeg de champignons toe en bak ze circa 3 minuten mee. Schenk de wijn en de room erbij en breng alles aan de kook. Voeg het vlees, de kappertjes en peper en zout naar smaak toe en breng alles aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer de peterselie erdoor. Lekker met gebakken aardappelen en gekookte sperziebonen.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.