Zwitserse kalfsreepjes

2014-09-08
Zwitserse kalfsreepjes met snijbonen
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 30m

Een heerlijke Zwitserse kalfsreepjes.

Ingredienten


• 0,38 dl campina kookroom light
• 62,50 gram champignons
• 25 dl droge witte wijn
• 100 gram kalfsreepjes
• ½ eetlepel kappertjes
Pancoating (webshop)
• 1 eetlepel tarwebloem
• ¼ ui
• ½ eetlepel verse peterselie, fijngehakt
• Peper en zout

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de Pam in een hapjespan en bak het vlees al omscheppend gaar. Neem het vlees uit de pan en bestrooi het met peper en zout en de bloem. Fruit de ui in het “bakvet” in ca. 5 minuten glazig. Voeg de champignons toe en bak ze circa 3 minuten mee. Schenk de wijn en de room erbij en breng alles aan de kook. Voeg het vlees, de kappertjes en peper en zout naar smaak toe en breng alles aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer de peterselie erdoor. Lekker met gebakken aardappelen en gekookte sperziebonen.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

  • slanke hachee

    Slanke Hachee

  • Weekend-maaltijdsoep

    Weekend maaltijdsoep

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Koolrolletjes

  • Overheerlijke bloemkoolschotel

    Overheerlijke bloemkoolschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *