Zeewolf met Japanse groenten
2014-10-29- Keuken:Japans
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een lekker visgerecht. Zeewolf met Japanse groenten.
Ingredienten
• ½ bak Japanse wokgroenten (425 g)
• 3 eetlepel(s) Japanse sojasaus
• Pancoating (webshop)
• 100 gram volkoren spaghetti
• 100 gram zeewolffilet
Bereidingswijze
Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking gaar en laat hem in een vergiet goed uitlekken. Snijd de vis in repen en verwijder eventuele graatjes. Verwarm intussen in een wok wat pancoating en roerbak hierin de stukjes vis in 4-5 minuten. Bestrooi de vis met zout en peper en neem hem uit de wok. Roerbak de Japanse groenten 4-6 minuten in nog wat pancoating. Schep de gekookte spaghetti erdoor en breng op smaak met sojasaus. Serveer de stukjes vis op de pasta.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.