Witlof/tartaar Schotel
2014-12-02- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 40m
Een heerlijke witlof/tartaar Schotel.
Ingredienten
• 100 gram aardappelschijfjes
• 1½ eetlepel campina kookroom light
• 1 eetlepels geraspte 20+ kaas pittig (als uitzondering)
• 75 gram tartaar
• 250 gram witlof
Bereidingswijze
Bak de tartaar rul en voeg peper en zout of boullionpoeder toe. Kook intussen de witlof voor 10 minuten. Leg de uitgelekte witlof in een ovenschaal en daarop de rul gebakken tartaartjes. De bovenste laag bestaat uit de aardappelschijfjes, die zijn al voorgekookt. Over de aardappellaag een beetje zout en peper uit de molen en de pittige geraspte kaas, een aantal eetlepels campina kookroom light erover en ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Eet Smakelijk.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.