Witlof met ham en kaas
2014-10-04- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 35m
Bijzonder lekker gerecht. Witlof met ham en kaas.
Ingredienten
• 3 kleine witlofstronken
• 80 gram magere ham
• 25 gram Parmezaanse kaas
• Peper, zout
Bereidingswijze
Kook de witlof \”bijtgaar\” en laat goed uitlekken. Dit kan ook in de magnetron. Rol de witlof in flink wat ham. Doe de witlof met ham in een ovenvaste schaal en strooi er de kaas overheen. In de oven 25 minuten op 180C. Lekker met gebakken aardappels.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.