Vispakketjes met sinaasappel
2014-11-10- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 25m
Heerlijke vispakketjes met sinaasappel.
Ingredienten
• 1 (zoete) aardappels, geschild
• Aluminiumfolie
• 100 gram kabeljauw
• 50 ml kippenbouillon (van tablet)
• ½ eentje knoflook, fijngehakt
• ½ rode ui, in dunne plakjes
• ½ sinaasappel
• 1 tak tijm
Bereidingswijze
Schaaf de aardappels met een dunschiller in de lengte van boven naar beneden. Boen de sinaasappel schoon en snijd hem daarna in plakken. Verwarm de oven voor op 225°C. Scheur 4 vellen folie af van 60 cm en vouw elk vel dubbel. Plaats 2 vellen op het werkvlak en leg in het midden van elk vel het aardappelschaafsel. Leg de tijm op de vis en bestrooi met knoflook, zout en peper en doe daar achtereenvolgens de ui en sinaasappel op. Plaats de andere 2 dubbelgevouwen vellen folie erop en vouw 3 zijkanten enkele malen om zodat er een zakje ontstaat. Schenk nu voorzichtig de bouillon erbij en vouw de aluminiumpakketjes helemaal dicht. Laat ze in de oven in 15 minuten gaar worden. Lekker met haricots verts.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.