Visfilet uit de braadzak
2014-08-31- Keuken:Nederlands
- Menugang:Hoofdgerecht
- Moeilijkheid:Middelmatig
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 15m
Een smakelijke ovengerecht. Visfilet uit de braadzak.
Ingredienten
• ½ mespuntje basilicum
• ½ gele paprika
• Paprikapoeder
• Peper en zout
• ½ rode paprika
• ½ sjalotje
• ¼ blik tomatenblokjes
• 100 gram visfilet
Bereidingswijze
Warm de oven voor op 220°C. Maak de paprika’s en het sjalotje schoon. Snijd de paprika’s in blokjes en het sjalotje in snippers. Meng dit door de tomatenblokjes en voeg wat basilicum, paprikapoeder, peper en zout toe. Doe de groente in een braadzak. Bestrooi de vis met peper en zout en leg de vis op de groente. Maak de braadzak dicht met een touwtje. Leg de braadzak in een ovenvaste schaal en prik er een gaatje in. Laat de vis in de hete oven in 30 minuten gaar worden. Lekker met gestoofde courgette en aardappelpuree.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.