Visfilet uit de braadzak

2014-08-31
TBB appeltje verdienen voor een foto
  • Porties: 1
  • Voorbereidingstijd: 0m
  • Kooktijd: 0m
  • Gereed: 15m

Een smakelijke ovengerecht. Visfilet uit de braadzak.

Ingredienten


• ½ mespuntje basilicum
• ½ gele paprika
• Paprikapoeder
• Peper en zout
• ½ rode paprika
• ½ sjalotje
• ¼ blik tomatenblokjes
• 100 gram visfilet

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 220°C. Maak de paprika’s en het sjalotje schoon. Snijd de paprika’s in blokjes en het sjalotje in snippers. Meng dit door de tomatenblokjes en voeg wat basilicum, paprikapoeder, peper en zout toe. Doe de groente in een braadzak. Bestrooi de vis met peper en zout en leg de vis op de groente. Maak de braadzak dicht met een touwtje. Leg de braadzak in een ovenvaste schaal en prik er een gaatje in. Laat de vis in de hete oven in 30 minuten gaar worden. Lekker met gestoofde courgette en aardappelpuree.

Deel of print dit recept

  • U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
  • Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
  • Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
  • En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.
Inschrijven gratis nieuwsbrief

Soort recept: , Ingrediënten: ,
Gemiddelde beoordeling

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 mensen hebben gestemd

Gerelateerde recepten:
  • Heks'nKaas

    Heks’nKaas

  • Grieks stoofvlees (stifado)

    Grieks stoofvlees (stifado)

  • Geroerbakte-garnalen

    Geroerbakte garnalen

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Mosterd kwark dressing

  • TBB appeltje verdienen voor een foto

    Heldere aspergesoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *