Venkel met appel
2014-11-04- Keuken:Nederlands
- Menugang:Bijgerecht
- Moeilijkheid:Beginner
- Porties: 1
- Voorbereidingstijd: 0m
- Kooktijd: 0m
- Gereed: 10m
Een lekker snelle recept. Venkel met appel.
Ingredienten
• ½ eetlepel ciderazijn
• Pancoating (webshop)
• 1 venkelknollen
• ½ zure appel
Bereidingswijze
Snijd de onderkant van de venkelknollen, de droge randen aan de bovenkant en lelijke plekjes weg. Snijd de venkel in reepjes. Schil de appel en snijd deze in partjes en de partjes in reepjes. Verwarm de pancoating in een pan en voeg de venkel toe. Roerbak de venkel kort, voeg de appel toe en de ciderazijn en plaats de deksel schuin op de pan.. Smoor het venkel-appel mengsel 5 minuten. Direct serveren.
Deel of print dit recept
- U kunt dit recept beoordelen door het tussen 1 en 5 vorkjes toe te kennen.
- Tevens is het mogelijk om hieronder commentaar te geven over het recept of wellicht heeft u een leuke aanvulling.
- Wilt u dit recept printen doe dit dan met het kleine printsymbool hieronder naast de Social Media iconen.
- En voel u vrij om het te delen met uw vrienden of kennissen via de Social media iconen.